dimecres, 21 de març de 2012

Temps verbals

Estem a punt d'entrar a la primavera, estació que, com alguns saben, no és precisament la meva preferida. Escric aquestes paraules, però, des de just abans de començar la primavera d'ara fa un any. Amb l'entrada del temps de les flors i les bestioles també fa anys el meu blog, el Bona nit. Vaja, no és que m'agradi fer-me auto-bombo, però l'oportunitat de tenir un blog on escriure en el futur em permet assegurar-me el tret, perquè avui hi som, i demà ja veurem. Fer servir temps verbals quan escrius a cert temps vista, és una mica complicat, arriscat fins i tot. Però si tot va bé, avui el Bona nit ha fet 5 anys i estic molt content de celebrar-ho amb vosaltres. Si no va bé, doncs potser no seré aquí per celebrar-ho amb vosaltres, però que sapigueu que en aquest dia, aquell blog que us va acompanyar durant un temps, hagués fet 5 anys d'història. Mai és tard, ni d'hora, per agrair-vos el vostre suport, així que tant ho puc fer ara al 2012, com ho feia mentre escrivia això, com ho faré, si hi sóc, els anys venidors. Cinc anys donant la murga no està malament. És un pensament que tinc ara, mentre vaig a anunciar, d'aquí molt poc, que el meu espai en compleix quatre.

9 comentaris:

 1. Doncs sembla ser que sí que sóc per aquí... i no recordava aquest post, que a sobre ha sortit al mateix temps que el de celebració del 5è aniversari, totalment casual, però les 20h són prime time! Gràcies a tots!!

  ResponElimina
 2. Doncs et feliciti primer aquí que al Bona nit...

  ara vaig cap allà,

  però de moment et deixo una abraçada i moltes felicitacions i que dureu molt i molt, em Bona nit i tu!

  ResponElimina
 3. Que no t'esperaves arribar al següent aniversari? Ja en pots anar penjant un altre per l'any que ve! :)

  ResponElimina
 4. Ostres!! Així que cinc anys ja, XEXU!!... Moltes felicitats!!... M'agrada molt PER MOLTS ANYS! ;-))

  Fes-li cas al SALVADOR i ves preparant un post per l'any que ve! ;-)

  ResponElimina
 5. Deunidó, cinc anys... Per molts anys més! Ho trobo genial això d'enviar cartes al futur, d'alguna manera l'estàs escrivint :))

  ResponElimina
 6. Doncs sí, XeXu. Ha passat un any més i malgrat alguna època de descans que t'has pres, segueixes amb nosaltres. O nosaltres seguim amb tu. I sí, i tant que dónes la murga!! Tinc el reader molt espès, però és que hi ha un munt de posts teus o que parlen de tu!! Hahaha, és culpa meva, que se m'han acumulat... però ahir el d'aniversari, aquest del Cartes, el del Jordi aquí també parlant de tu, l'Assumpta i en Mac aprofitant per felicitar-te, un del Llibres que tinc pendent... nano, afluixa, eh! Que tinc molta feina! ;)

  Apa, dinosaure catosfèric... molt bon dia de l'endemà de l'aniversari!

  ResponElimina
 7. Buuuu... aquesta era una aposta fàcil, tu hi seràs pels segles dels segles, aquí!! ;) Com diu la Yaiza sí que has tingut una època d'absentisme, però jo en cap moment vaig tenir la sensació que fotries el camp.... simplement va ser parada i fonda. No dic jo que no en tinguis alguna altra més endavant, però d'aquí a desaparèixer... no, no, a per la dècada!!! Com a mínim, fins a la trobada del 2015 t'hi vull veure!

  ResponElimina
 8. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION


  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

  José
  Ramón...

  ResponElimina
 9. deixem endevinar, te la jugaràs i apostaràs pels 6 anys del Bona nit? sembla una aposta segura, gairebé tan segur com apostar pel Pons's blog que gairebé ja estan tots programats xD

  ResponElimina