No anem bé, i ho dic amb tristesa.
No anem bé, si les peixos grossos segueixen menjant-se voraçment els petits.
Trist, oi? Tota una vida treballant per amor a una feina artesana, i que cada dia, dia rere dia, vegis com la gent va minvant, com les coses de sempre s'obliden, les tradicionals de la terra s'han substituit pel xop suei, el cus cus i el sushi...
A veure, qui defensa la terra en tots els seus àmbits?
Home, jo no veig incompatible una cosa i l'altra. Que ens estimem la terra i els seus productes no vol dir que no estiguem oberts a noves cultures i a degustar productes que fins fa poc desconeixíem. Sap greu que els negocis d'aquí no funcionin, que els petits comerciants ho passin malament, però jo apunto més a grans superfícies amb productes més dolents però preus més competitius. La postura de mencionar xop suey, cous cous i això em sona una mica xenòfoba...
ResponEliminaJo tinc un amic que té una botiga de les "tradicionals" i també diu que ho nota molt, molt :-( però que els seus grans rivals són les grans superfícies.
ResponEliminaEspero que la vostra botiga segueixi oberta, Zel!! :-))
Jo crec que el problema no és tan la diversificació de l'alimentació, que trobo que està molt bé que tinguem a l'abast aliments de tot arreu, sinó que menjar bé, és car. I la gent, prefereix estalviar en menjar que en altres coses (o potser ni tan sols té l'opció de triar). A mi m'agrada comprar la fruita a la fruiteria i la carn a la carnisseria, però la butxaca ho nota i molt! La qualitat és bona, però els preus són molt més elevat si el mateix ho compres en una gran superfície.
ResponEliminaJo també espero que la carnisseria segueixi oberta, Zel, qualsevol d'aquests caps de setmana passo a comprovar-ho. :)
ResponEliminaNo es tracta pas de xenofòbia, sinó de costums culturals... i de gustos, també... per a mi on hi hagi una bona llonganissa, us regalo tots els sushis... i cous cous... amb tots els respectes pels que us agrada, ja que a mi no em desagrada pas, només que prefereixo unes coses a les altres.
No anem bé, però és que mai hem anat bé.
ResponEliminahi ha dies que et ve de gust una butifarra amb mongetes, hi ha dies que vols un kebap, hi ha d'haver de tot
ResponEliminaVaja, ja no recordava això...i era premonitori...encara és obert però la cosa va de mal borràs...ara, en Miquel, s'hi afanya com sempre...amb tristesa, pobre...
ResponElimina