dilluns, 30 de novembre de 2015

Cas típic: noi li agrada noia, noi li agrada la mort dels blocs

Si les prediccions castròfiques dels “experts” sobre el futur dels blocs son certes a dia d’avui no hauria de quedar cap blogger (blocaire em sona a nom massa ridícul) en actiu. Però està clar que els “experts” no contaven amb la meva existència (idiotes!) i jo estic totalment actiu com a blogger! (espero). M’agradaria que algun altre blogger estigués actiu a part de mi, ja que sinó seria molt trist en aquest mon virtual, per tan si encara esteu vius dieu alguna cosa!
Si per contra tots els bloggers estan morts (si us sembla massa macabre, podeu dir “inactius), això serà una espècie de futur distòpic de la catosfera on només els posts programats han sobreviscut i realment no queden éssers humans que escriguin. Serà com un futur on tots els humans ja han mort, però les màquines i els robots mantenen la seva programació original que els obliga a lluitar un bàndol contra l’altre en una guerra sense sentit.
Què? Ja es veuen molts d'aquests pul·lulant per la catosfera?

19 comentaris:

 1. Doncs una predicció que no es compleix, per sort!
  Crec que encara hi ha bloggers per estona, encara que la carta predient la mort dels blocs no passarà mai de moda. Qui sap si això encara ens dona més força, com més ens diuen que això s'acaba, més ganes tenim de no donar la raó i així anem aguantant.
  Resistència!

  ResponElimina
 2. No et guanyaràs la vida com a futuròleg. Som pocs, però encara estem per aquí. Però algun dia sí que només sobreviuran els posts programats... quina angúnia.

  ResponElimina
 3. Ni com a blocaire, ni com a futuròleg, ni com a criador de peixos... La pròxima carta al futur serà molt negra!

  ResponElimina
  Respostes
  1. 50% de peixos morts, 50% de peixos vius. D'això se'n diu un bon currículum com a criador de peixos?

   Elimina
 4. En realitat tots els bloggers de Blogger són robots que imiten la sensibilitat humana, mentre la resistència humana s'ha instal·lat a Wordpress. Es preveu una lluita encarnissada d'aquí no gaire temps.

  ResponElimina
 5. Ningú pot endevinar amb exactitud el futur.
  I si algú ho fa és casual, com a balança dels milers que s'han equivocat.

  ResponElimina
 6. Encara quedem blocaires (ridículs o no, això depèn). Et llegim de moment, no sé fins a quan durarem...

  El futur no és el teu fort!!!
  Llarga vida als blogs...
  llarga vida al pons...
  llarga vida al pons's blog.

  ResponElimina
 7. blog? blogaire? ... no ho havia somniat?

  ;)

  ResponElimina
 8. Home, el tema blogs si que es residual si ho comparem amb l'impacte dels youtubers, instagrams, facebooks, twitters i demes xardes de comunicació..

  La majoria de la població mundial no llegeix blogs de forma assidua...

  Tampoc em preocupa...a mi m'encanta escriure en un blog.

  I si blogspot tanca...ja en trobarem un altra...

  myspace encara existeix, no? Si encara existeix mySpace, tot es possible...

  ResponElimina
 9. Home, el tema blogs si que es residual si ho comparem amb l'impacte dels youtubers, instagrams, facebooks, twitters i demes xardes de comunicació..

  La majoria de la població mundial no llegeix blogs de forma assidua...

  Tampoc em preocupa...a mi m'encanta escriure en un blog.

  I si blogspot tanca...ja en trobarem un altra...

  myspace encara existeix, no? Si encara existeix mySpace, tot es possible...

  ResponElimina
 10. Un gran blog,
  Les escribo desde atlanta, EE. UU., quiero compartir con cualquiera que esté pasando por un desafío de salud para decirles que no están solos porque mi historia cambiará su vida para siempre y se recuperarán con la ayuda del centro herbal Dr. Itua, un tradicional Herbal Doctor que curó mi cáncer de próstata y herpes con su excelente medicina a base de hierbas después de beber la medicina a base de hierbas que compré del Dr. Itua me curó después de beber las medicinas a base de hierbas durante 30 días. Repito, tomé las hierbas medicinales del Dr. Itua durante 30 días y me curé completamente del cáncer de próstata y del virus del herpes.
  El Dr. Itua es un gran médico tradicional que curó varias enfermedades y enfermedades con sus hierbas medicinales y raíces, el Dr. Itua cura las siguientes enfermedades; Virus del herpes, culebrilla, hepatitis B/C, cánceres, enfermedad de Alzheimer, VPH, infertilidad masculina y femenina, VIH/SIDA, melanoma, mesotelioma, diabetes, mieloma múltiple, enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, VIH/SIDA, enfermedad no Hodgkin linfoma, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, cáncer de próstata,
  Dirección de correo electrónico de contacto del centro herbal Dr. Itua: drituaherbalcenter@gmail.com también su tienda de hierbas https://drituaherbalcenter.com/shop/. Estaba tan devastado cuando un amigo mío en la universidad me presentó las medicinas herbales del Dr. Itua y fue una gran experiencia porque tenía dudas la primera vez que hablé con el Dr. Itua, pero luego lo intenté y fue increíble. Dr. El centro herbal Itua es un gran hombre con conocimientos de curación natural de raíces y hierbas africanas.
  Vivirás para testificar de la misma manera que lo estoy haciendo ahora.

  ResponElimina