dimarts, 24 de febrer del 2015

Ja veurem

Avui fa quatre anys vaig anar al notari. Es tractava de traspassar el negoci familiar. Quan tornàvem cap a casa, al cotxe, amb el meu pare i la meva germana parlàvem de política. El meu pare és massa independentista per ser convergent però massa convergent per ser independentista. Tot plegat que aquell dia dèiem que a les municipals Esquerra perdria molts regidors als ajuntaments petits degut a la divisió del vot amb Solidaritat i Reagrupament (com efectivament va acabar passant). De la política municipal vam passar a la nacional i al paper de CiU. Jo li deia que el problema estava en que Convergència no es creia la independència com a possibilitat real i factible i que per tant mai no gosaria plantejar un referèndum.
El meu pare que aquell dia no devia tenir o ganes o arguments per discutir-me el raonament només va dir:

Ja veurem

Hores d'ara segueixo esperant veure alguna cosa...

4 comentaris:

  1. digues-li referendem digues-li diumenge de costellalda

    ResponElimina
  2. Efectivament, no es va fer un referèndum perquè Convergència es va fer enrere. A canvi ens va donar una costellada, com diu en Pons, i la sensació d'haver votat seriosament, quan en realitat es tractava d'una enquesta. A dia d'avui, probablement Convergència segueix pensant que la independència no és una possibilitat factible, però va cremant etapes i enganyant els seus votants. I com dic sempre, espero i desitjo retractar-me algun dia de les meves paraules i poder dir que Convergència m'ha sorprès i sí que ens ha portat allà on volíem. De moment res m'indica que m'hagi de retractar, jo també segueixo esperant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'agrairia que no tractessis d'imbècils els votants de Convergència, XEXU...A veure, què vol dir "enganyant els seus votants"? Vol dir que, per fi, admets que els votants de CDC som independentistes? Ja ens has donat el "vist-i-plau"?.... Llavors, si els votants ho som, quin sentit tindria que els dirigents no volessin fer el que els votants els exigim?

      Aquesta mena de superioritat d'ERC mirant al seu voltant és extremadament desagradable i més quan fa quatre dies fèieu president de la Generalitat en Montilla (ui?... molesta?... doncs és el que vareu fer) Gran independentista Montilla, sí... Encara recordo la mani de 2010 quan el lema "Som una nació, nosaltres decidim" li semblava impossible d'assumir.

      Respira fons i repeteix el verset:
      "Sense Convergència,
      no hi ha Independència"

      Elimina
  3. Jordi, una abraçada al teu pare... mai no s'és "massa independentista per ser convergent però massa convergent per ser independentista". De fet, som moltíssims que som les dues coses :-)))

    ResponElimina