dimecres, 18 de desembre del 2013

El meu checking

S'acaba l'any, però encara no estem a nadal. Quan m'expresso aquí sempre m'agrada dir quan vaig deixar escrites aquestes paraules, i en el meu present estem a maig, aquests dies plujosos de meitats de primavera que semblen molestar tant a la gent. Com he dit moltes vegades, no sóc de fer-me propòsits, i no em poso terminis a la llarga perquè no els solc complir. Però ara mateix ho he fet en un tema concret del que prefereixo no parlar, i m'ha vingut al cap que podia deixar escrit aquí una mena de checking per veure si me n'he sortit o no. En realitat, el meu termini és molt anterior a la data de publicació d'aquest post, però surt ara per dos motius. El primer és que no el podia programar per gaire abans, exigències de les normes del blog. L'altre, és donar-me una mica de marge. Si no compleixo els terminis pensats però acabo aconseguint els propòsits tampoc no em sabrà greu. Ara, si per aquestes dates el més calent segueix sent a l'aigüera, serà una bona estirada d'orelles que rebré, un cop més, amb la mirada a terra i deixant-me per impossible. Ja em conec. Així què, XeXu, com ho tenim això?

5 comentaris:

  1. Bé, XeXu, suposo que deus estar parlant amb el teu jo de fa sis mesos, ja que t'ha fet una pregunta molt directa! Com ho tenim això?

    És un recordatori que només entens tu, però bé, espero que hagis pogut fer allò que volies! A mi per depèn de què no em funcionen gaire, aquestes coses... Molts cops hi ha d'haver terminis aliens a la meva voluntat, com un examen, o un dia concret per presentar una beca. Si no, sempre tinc tendència a allargar-ho. Per exemple, fa dues setmanes que tinc apuntat fer uns abrets de nadal de paper per la feina, per decorar l'ambient... I estem a dia 19 i no n'he fet ni un! Que és una xorrada, però quan veig que al calendari marco cosetes i després no sóc capaç de fer-les, coi... Viatjaria al passat a fotre calbots a la Laia, a veure si s'espavila.

    ResponElimina
  2. Jo aposto a que NO ho has aconseguit, soc així de positiu. Qui aposta en contra meva? s'obren les apostes!

    ResponElimina
  3. Jo crec que sí que ho ha aconseguit, hi posaria la mà al foc i no em cremaria!

    ResponElimina
  4. Doncs per la meva pròpia sorpresa, he de dir que sí que he aconseguit el que em proposava. No està acabat, ara entra en una altra fase, però el que tenia termini per fer-se s'ha complert. Bé, no del tot, ja vaig fer bé de donar-me una mica més de marge gràcies a les normes del Cartes, quan volia que estigués no estava, però ara sí. I això permet que no hagi d'abaixar la mirada, no toca esbroncada al XeXu del passat, i no és poc! De moment no en diré més, em sap greu. Però que sapigueu que estic content amb mi mateix, de vegades hi poso voluntat fins i tot en les coses que em costen més.

    ResponElimina
  5. Aquesta entrada és una mica críptica, o sóc jo que no la sap llegir com cal?

    ResponElimina