dilluns, 25 de novembre del 2013

Cas típic: noi li agrada noia, noi li agrada estar mort


Avui fa exactament 6 mesos que vaig decidir engegar el meu experiment sociològic que es va iniciar amb el final de la meva vida. No diré "suicidi" perquè no es pot dir "suicidi" a internet perquè després els nens ho llegeixen i s'introdueixen males idees a les ments influenciables dels nens. Però si, es trata d'un suicidi en tota regla. Però tots vosaltres no us heu donat compte que no hi soc gràcies a tots els posts pogramats en el meu bloc. Han sigut més de 100 casos típics programats amb absoluta premeditació. I els comentaris en els vostres blocs? Ah, son de l'ahse que els ha fet en el meu nom, gairebé ni s'ha notat la diferència, oi? Això ha sigut gràcies a tots els anys que he tingut a l'ahse entrenada perquè em pogués substituir quan ja no hi fos. I us preguntareu: Quin es el motiu de tot això? Doncs demostrar que el Pons va més enllà de mi mateix, que encara que jo hagi desparegut l'escència d'en Pons es immortal. Com tot en aquesta vida, existeix un paralelisme del que vull il·lustrar en els Simpsons, quan el Homer li pregunta a en Duffman "Oí que Duffman habia muerto" i li contesta "Duffman no puede morir, solo muere el actor que interpreta Duffman, oh si nena".
De fet, l'experiment va més enllà dels sis mesos. Pons's Blog encara té molts posts programats, de tal manera que continuarà existint fins a la fi de wordpress. I els comentaris continuaran sent deixats per la ma de l'ahse, que com molts ja sospitaveu no es humana i es immortal. Repetiu amb mi: "Vida eterna al llegat d'en Pons!"

18 comentaris:

 1. Doncs una mica de iuiu sí que fa, aquest post... jo personalment preferiria que seguissis existint (i l'ahse, esclar) com a existència i no només com a essència... (que també mola, eh? ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hi ha un Pons dins de vosaltres que us fa veure que jo us comento als blocs i respon als comentaris.

   PD: L'escència del Pons li toca els collons que en un bloc on col·labora hi hagi activat lo del test de Captcha

   Elimina
 2. Ja em semblava que darrerament els teus comentaris havien millorat, eren més treballats i reflexius. M'ho hauria d'haver pensat. Doncs res, després de mort i tot seguiràs publicant cada dia, ni un descans ens dónes!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pons's blog, publicant des d'aquest mon i des de l'altre des de 2006 ^^

   Elimina
 3. Uf! Això sí que és un experiment sociològic en tota regla, i no els successius GH...!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. quan em poso a fer experiments sociològics els faig de veritat :D

   Elimina
 4. Sempre m'he preguntat qui deu ser l'ahse...

  ResponElimina
 5. Quin iuiu no?? Pons siusplau, siguis on siguis..... tinguis pietat de mi que sóc una cagarrina i una paranoica compulsiva!!! :SS

  ResponElimina
 6. I jo què carai sóc? Una subrutina?

  ResponElimina
 7. Respostes
  1. La por està bé, es una manera de tenir controlada la gent

   Elimina
 8. Vida eterna al llegat d'en Pons!!!
  Té tela, la cosa, eh?
  En pons deixant posts programats infinits fins a la fi del wordpress... i
  Aix... però què dic? però què dic?
  Ostres... això vol dir que ni un cop mort ens lliurarem de tu?

  ResponElimina
  Respostes
  1. es més, quan aneu passant cap a l'altre barri, allà em trobareu també, una eternitat de pons muuuahahahahaha!

   Elimina