dilluns, 6 de febrer del 2012

Els amics són l'esperança

Escric aquesta carta a inicis del mes d'agost del 2011.  Quan surti aquest post serà febrer de 2012, farà una fred que pelarà i l'any haurà començat una mica girat. A finals de novembre hauran jutjat en Camps, però finalment no haurà anat a la presó, per variar. El Barça no haurà començat gaire bé la lliga i hauran saltat moltes alarmes. El Piqué i la Shakira ho hauran deixat. I en canvi el Puyol i la Malena ja s'hauran casat.  La nova etapa de 8tv ha decepcionat molt a tothom que l'esperava i tampoc ha fet propostes gaire novedoses. Els oients de RAC1 del Tu Diràs troben molt a faltar en Pou i amb el nou, tot i que és molt bon noi i simpàtic, encara no s'hi acaben d'acostumar. En canvi just acabarà de sortir el nou CD dels Amics de les Arts que és encara més bo que l'anterior, i tindrem les agendes plenes per anar als seus concerts. 

11 comentaris:

  1. Començaves bé amb les prediccions, m'has sorprès i tot! Però quan he vist això del Piqué i el Puyol... tot al revés! Però no es pot encertar tot, és clar. El disc dels Amics encara no ha sortit, però ja gaudim de les cançons, falten pocs dies!

    Però a totes aquestes prediccions cal afegir una cosa que no sabies en aquell moment. On pares tu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també m'he quedat amb el mateix (els jugadors de futbol ens han enganyat)!
      Em sembla molt bona idea això de les prediccions.

      Elimina
  2. Això, això, on pares tu? Et trobem a faltar!!! espero que estiguis bé.

    I si, ho claves tot, excepte en l'affaire Shakira-Piqué, Puyol-Malena (i mira, me n'alegro xq la Malena aquesta no em cau gens bé!)

    Dec de ser la única persona a la terra que va sorprendre que en Camps no fos declarat culpable. De debó, estava convençuda que el declararien culpable.

    ResponElimina
  3. BARCEEEEE, on eeeeeeets???

    D'acord, el Barça no ha començat massa bé... però... acabarà bé? ;-))

    No, RITS, no ets l'única... jo també creia que en Camps se la carregaria... som unes innocents! :-)

    ResponElimina
  4. Noia! Això apuntava molt bé, quines arts endevinatòries tens?! Fa un fred que pela... i el més important, és que els Amics estan a punt de tornar. 7 dies!

    ResponElimina
  5. rits i Assumpta, em temo que una mica innocents sí que vau ser. Tal com funciona el nostre país i el veí, de veritat pensàveu que el condemnarien? Proveu vosaltres de robar una poma i veureu, però gent com aquesta sempre se'n surt. Deixaria anar un insult, però per respecte no ho faré.

    ResponElimina
  6. Déu n'hi do les que has encertat...bones prediccions.

    ResponElimina
  7. Eiii hola macus!! Quina gràcia que m'ha fet llegir aquestes prediccions i que rapidíssims que han passat aquests 6 mesos!!!

    Sóc aquí Assumpta! ;) Encara que aquest últim mes no hagi corregut per la catosfera, no us he deixat pas de llegir! Us he anat seguint com he pogut, llegint cada blog seguit, de post a post, com si fossin capítols d'un llibre...i dóna gust trobar les petites dosis de vosaltres que deixeu en cada lletra del vostre blog. Arriben. XeXu, Rits, paro allà on sempre, però vivint forces canvis, dels de dins. I amb ganes de tornar a escriure al blog i penjar fotos!

    Ha quedat clar que com a endevina de temes amorosos no em guanyaria pas la vida, quin desastre! Més aviat ha passat tot el contrari del que em pensava!! Això sí de fred en fa mooolt...

    Una abraçada ben forta a tots!

    Pd: Sorry per la lletra tan petitona que té l'entrada. :S No sé què devia fer que quedés tan petita...

    ResponElimina
  8. Míte-la ella!! :-)))

    Ves traient el cap de tant en tant, xiqueta!! ;-)

    ResponElimina
  9. Ja ha sortit el CD dels Amics de les Arts:) Molt original això de les prediccions!

    ResponElimina