diumenge, 19 de maig del 2013

Destinació definitiva



Estic a punt de fer clic a enviar a la sol·licitud de destinació definitiva. Vaig entrar en el cos de mestres en el moment àlgid, però tant àlgid que a partir de la meva superació de les oposicions ja van començar a introduir canvis (cap cap a bé) i me'ls he hagut de xupar tots. En el concurs de trasllats de fa dos anys ja hem van donar una plaça definitiva (me n'havia tocat una d' estupenda), però amb tanta fortuna que abans de poder ocupar-la, la van suprimir i em vaig quedar “compuesta y cacareando”.
Total que aquest any he de tornar a provar sort. Perquè això de les destinacions es una loteria increïble, un sistema força incoherent en moltes coses i, en la meva opinió, injust i anacrònic. Però ens toca fer això i no podem triar. Així que d'aquí a 6 mesos, sabré si la fortuna m'ha sigut favorable o encara la incertesa sobrevolarà sobre mi.

5 comentaris:

  1. Ja tens una segona cosa per explicar-nos! Com va anar amb el teu fill? Com ha anat amb el tema feina? Quin moment de tanta incertesa que vas viure...

    ResponElimina
  2. Doncs sí Xexu, t'asseguro que menys avorrida estic de tot! Començaré pel fàcil que com que no hi pots intervenir no tens més remei que acatar. I sí, ja tinc plaça en propietat i aquesta, de moment, no la suprimiran. Tot i que no estic gaire contenta amb el que m'ha tocat per les referències que m'han fet arribar. De moment demanaré una comissió de serveis per a quedar-me a l'escola on sóc. Si me la donen seguiré igual tot i saber on puc anar sempre que vulgui. I si no me la donen, doncs faré les maletes i començaré una nova aventura al setembre... De totes maneres he d'estar contenta, aquest any han donat poquíssimes places definitives. De tots els qui conec que estàven en les mateixes condicions que jo no li han donat a ningú més. No despreciaré pas cap oportunitat!

    ResponElimina
  3. O sigui que tens plaça fixa... fer les maletes quan tens família, no és gens senzill, espero que tot es resolgui el millor possible.

    ResponElimina
  4. Quina emoció això de ser professora "desplaçada" jiijiji

    ResponElimina
  5. Molta sort!
    Ja ens faràs la crònica del nou lloc.

    ResponElimina