dimarts, 12 de febrer del 2013

Creuem els dits...

Hola!

Em dic Assumpta i tinc un petit negoci. Si, allò que mai havia volgut ser, és el que sóc: autònoma!!

Tot va començar fa temps, a primers del 2011 (moment real en que penso aquest post), fa uns dos anys, quan la crisi ens afectava i mirar de trobar una feina es convertia en quelcom utòpic.

Un dia va passar una cosa que va ser totalment providencial. Una companya de la parròquia li va regalar a una altre dos punts de llibre pintats a mà. La que va rebre el regal estava contentíssima perquè en col•lecciona... Jo els vaig mirar i se’m va encendre una llumeta al cervell. Els punts eren macos però jo estava convençuda que allò jo també ho sabia fer!

Evidentment estava equivocada... Havia estat un atac d’optimisme. Dibuixar i pintar punts de llibre a mà no era tan senzill com jo creia. Però vaig estar provant i practicant fins que vaig aconseguir alguns dissenys que em van convèncer. Els vaig anar ensenyant a la gent i vaig aconseguir vendre els primers... Un parell de botiguers me’n van demanar per regalar als clients, en vaig començar a fer com a recordatoris de bateigs, comunions, aniversaris, després felicitacions de Nadal... tot podia ser un punt de llibre!

La meva primera Blaieta


D’altre banda, al blog, un dia vaig fer un post explicant com fer una petita nina de llana. El món és ple de bones persones... de gent que, en un moment donat et diuen quelcom que t’impulsa i t’anima. Una d’aquestes persones (si aquest post arriba a veure la llum ja diré qui va ser) em va animar a fer-ne més, en una mida més petita i a convertir-les en agulles de pit, clauers, i unes quantes cosetes més... Jo estava espantada, feia proves i no me’n sortia... Però vaig insistir i insistir... fins que van sortir... i es venien!!

Després d’uns mesos d’economia submergida -doncs no hi havia altre forma de començar i, en un principi els guanys no m’haguessin donat ni per pagar la quota d’autònoms- vaig decidir sortir a la llum i arriscar-me a crear la meva marca. Avui en dia els meus punts de llibre i les meves nines “Blaietes” en la seva gran varietat de formats, es venen de forma habitual en algunes botigues i, sobre tot, per Internet a través de la meva web. Estic molt contenta!

9 comentaris:

  1. Fantasías animadas de ayer y hoy presentan... L'Assumpta té un negoci!

    Molt bé Assumpta, maca, premi a la fantasia... Això sí, que no falti :-))

    ResponElimina
  2. Bé, ja em semblava que les coses no havien anat tan bé, però això és el Cartes al Futur, el tenim per poder somiar què passarà, i tu ho vas fer molt bé. I qui sap, de futur encara ens en queda molt per endavant. A veure què passarà.

    ResponElimina
  3. Cert, la gran Corporació Assumpta S.L. es enorme! cotitza en borsa i tot! i tothom té una Blaieta a casa sinó més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!! Tu mateix, en tens dues dotzenes! Sé que t'encanta com a decoració a les prestatgeries! ;-)) Moltes gràcies, PONS!! :-)))

      Elimina
  4. Aquest post és ple d'il·lusió i això és el més important. Moltes vegades el món real no permet que els somnis es facin realitat però no per això hem de deixar de somniar. És difícil, cert... però si ens rendim serà impossible.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó... el món real a vegades difereix molt dels somnis... què hi farem. Hauré de fer un altre post a veure si hi ha més sort... perquè no em penso rendir!! ;-)))

      Elimina
  5. Me n'alegro moltíssim! Costa molt complir un somni! Nosaltres, igual que tu, també tenim un somni en comú: volem ser escriptores, per això hem creat el nostre blog, en ell escrivim textos creatius propis. Passa't si us plau, i si t'agrada fes-te membre! :)Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  6. Sàpigues que la Blaieta és la nina més bonica del món. Un dia la va ser la musa d'una inspiració poètica i un amic la va dibuixar. Aquest retrat li va encantar, a la nina, la qual riu en veure que forma part de les prestatgeries, junt a altres pintures. Més tard, es va convertir en el perfil d'una pàgina de facebook que es diu contalla, en la qual es fa publicitat de dos reculls de contes amb què es dona suport a dues ONG que tenen a veure amb els nens.
    La Blaieta és a l'aparador de molts ulls i els fa feliços, tant com la persona que l'estima i la té per un dels seus millors tresors.
    Gràcies per haver-la somiat, Assumpta!!! ^0^

    ResponElimina