divendres, 11 de novembre del 2011

Auto-interpelació

Hola, Assumpta, sóc jo... o sigui tu... Només tinc curiositat per saber si has trobat feina o alguna cosa semblant.

Ep! És un post petit, però important. Una auto-interpel·lació.

11 comentaris:

  1. Gràcies, Assumpta, pel teu interès... m'hagués agradat convertir aquest post petit en una bona notícia, però no ha pogut ser.

    ResponElimina
  2. Ei, però amb aquella alegria, eh! Que seguim per aquí, i no és poc! I a més vas fent les teves manualitats, que algun caleró et reporten!

    ResponElimina
  3. Sí, això, sí... aquest blog, poc a poc, es va omplint de posts i tots hi anem passant :-))

    Be, ehem... això de les manualitats... si et digués els "beneficis" que porto en gairebé deu mesos ens deprimiríem tots dos... hi ha mesos sencers que no venc res de res. Però bé, com tu dius, ens ho hem de prendre amb alegria ;-))

    ResponElimina
  4. Assumpta, no pateixis! A principis d'estiu jo et busco un lloc a la fira de Festa Major del meu poble perquè puguis vendre de tot! ;) Que fas coses molt maques!

    ResponElimina
  5. És una bona idea, auto-interpel·lar-se. Ho podríem fer en moltes coses...

    A mi també m'agradaria la bona notícia!

    M'agrada veure aquest blog actualitzat.

    ResponElimina
  6. Ai, YÁIZA, que ets maca :-) però això ja m'ho va dir un noi que va venir a revisar la caldera de la calefacció, que deia que ja l'hauríem de canviar i jo li vaig dir que ja ho farem quan ens toqui una travessa... hehehe... bé, doncs ho vaig mirar i a tot arreu demanen el "carnet d'artesà", i per obtenir aquest carnet has d'estar al corrent del pagament de les obligacions fiscals, o sigui, cotitzar com autònom... i difícilment podré jo mai cotitzar com a res si el que hauria de pagar és unes DEU VEGADES MÉS que el que guanyo... Estic condemnada a ser una "il·legal" de per vida, cosa que, per cert, no m'agrada gens ni mica... jo que sempre he estat la tia més estricta del món en aquests temes... però no puc fer-hi més.
    Però moltes gràcies de totes formes!! ;-)


    CARME, tot arribarà ;-) Ja saps que els cinquanta han de ser una magnífica dècada per mi... i tinc una sèrie de pressentiments magnífics... quan hi penso, tot el que em ve al cap és positiu :-))

    ResponElimina
  7. És una època difícil perquè arribin bones notícies per poder contestar afirmativament aquesta auto-interpelació. Però un dia o l'altre això s'arreglarà, s'ha d'arreglar per força. :-)

    ResponElimina
  8. MAC, bé, mentre no s'arregla (gracies pel teu optimisme, però les notícies que donen a Catalunya Informació no són massa bones) també em conformaria si em toqués una travessa hehehe...
    Llavors em posaria a escriure un llibre i, com seria molt rica, aniria a alguna editorial tipus Edicions 62 i els hi diria que publiquessin el meu llibre que jo ja ho pagaria tot i més... i com es vendria molt i seria un èxit impressionant, doncs ja tindria feina: seria escriptora.
    El segon llibre ja me'l publicarien ells mateixos :-))

    ResponElimina
  9. Ooooh, el 11-11-11 a les 11:11! :) Ho has clavat, noia! ànims, a veure si la cosa s'anima ara que vindran èpoques de fer regals!

    ResponElimina
  10. Molt interessant la proposta
    tinc que rumiar alguna carta
    per el meu futur o els dels altres
    tal vegada alliçonador.

    ResponElimina
  11. LAIA, hehehe sí el vaig voler programar a aquest dia i a aquesta hora. El que passa és que no ho recordava i quan ho vaig veure em va fer gràcia a mi mateixa!! :-DD Què ximpleta sóc!!
    Això, això a veure si la cosa s'anima!! ;-))


    XARNEGO, ui, això d'una carta al futur pels altres alliçonador m'ha fet una mica de por hehehe (a no ser que vagi per polítics i banquers) ;-))

    ResponElimina