diumenge, 1 de setembre del 2013

No tenim àvia.

Avui fa sis mesos vaig llegir aquesta notícia a Vilaweb. Com que no sé si l'enllaç funcionarà us explico de què anava: es veu que hi ha una nova aplicació que es diu LivesOn que permet seguir piulant a twitter un cop et mors. Diu l'article que també n'hi ha una altra anomenada DeadSocial i que tot plegat ha creat un debat ètic entre defensors i detractors...

No és per res però aquesta idea ja la vam iniciar nosaltres fa dos anys amb aquest blog, no per fer-ho un cop morts però recordeu que la idea inicial naixia d'aquest suposit. És que som una colla de cracks!

Per cert, aprofito per proposar-vos una idea a veure que us sembla:
La idea és la Carta de l'endemà del referèndum. Ja sabeu per on vaig oi? Si les coses van com diuen que aniran l'any que ve hi haurà un referèndum a Catalunya i jo us proposo de fer un post explicant el què us sembla que passarà. Això comporta que heu de fer una porra sobre la data i publicar el post l'endemà d'aquesta data. Què? Us fa el pes?

5 comentaris:

  1. I tant!!

    Ara, quan acabem amb tot això del Blog-via per la independència, em penso això ;-))

    Per cert, JORDI, ja podries apuntar el teu blog, eh? Hi ha molta gent que els té mig "descansant" i que els ha reactivat per aquesta fita :-))

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Doncs som-hi!!!!

    Jo també m'hi apunto, però acabat el setembre que e stic de Vies i Vies...

    I t'insisteixo en la proposta de l'Assumpta. Au va!!!! apunta el teu blog o aquest, o el que vulguis...

    ResponElimina
  3. Em sembla que a mi no m'hi veuran en aquestes xarxes o aplicacions. Si ja dono la tabarra estant viu, no vulgueu que continuï donant-la un cop mort. Com a molt aquí, i mai no programo per massa temps endavant... per si de cas. Però sí, som uns avançats al nostre temps, quina gran idea Jordi. Una mica esfereïdora, però bona.

    Sobre això del referèndum... hi pensaré, però no tinc tan clar que es faci, ni la més remota idea de quan podria ser. Tampoc no veig massa clars els resultats. Però hi pensaré, sí.

    ResponElimina
  4. De moment no estic interessat en apostar per quan serà el referendum. Ja veurem si d'aquí 5 minuts canvio d'idea, soc així de volàtil...

    ResponElimina
  5. Molt bona idea,
    jo tinc el meu resultat,
    però no es el que voldria donar.
    Ara per ara tenim molt,
    però manca bastant per fer-lo possible.

    ResponElimina