diumenge, 9 de novembre del 2014

Referèndum

Què?
Us pensàveu que estarieu votant oi?
Evidentment el govern espanyol no ho ha permès, el passat 11 de setembre hi ha haver una manifestació brutal un altre cop i ara s'han tornat a avançar les eleccions al parlament de Catalunya. Seran unes plebiscitàries i el debat actual és sí Convergència i Esquerra han d'anar junts amb un únic punt al programa electoral que ha de ser la declaració unilateral d'independència.
En Duran va plegar ja fa més de mig any i per tant CiU ha retallat una mica la distància amb Esquerra que encara lidera les enquestes. El PSC continua sense rumb definit amb Pere Navarro al capdavant igual que la Camacho, que com ja va sent habitual regala vots als Ciudadanos cada vegada que obre la boca.

Què, l'encerto?

7 comentaris:

  1. L'encertes relativament. Hem votat, i amb moltes ganes, però no és el referèndum que esperàvem, ni tan sols una consulta. En Duran no se'n va ni amb aigua calenta, i el PSC continua sense rumb, però amb una altra cara que no és la del Pere Navarro, amb molta més intel·ligència que l'altre, però amb el mateix discurs caduc. Ah, i no hi ha plebiscitàries de moment, però en Mas no hauria de trigar. Això sí, espero que ni de conya hi hagi una llista única.

    ResponElimina
  2. Doncs pensàvem que votaríem i hem VOTAT i pel què he sentit hi ha hagut una gran participació...

    ResponElimina
  3. Votació de costellada però val més això que res

    ResponElimina
  4. El que més greu em sap que hagis fallat és aquest paràgraf: "En Duran va plegar ja fa més de mig any" i prometo que no ho dic a efectes electorals... això meu és una mena d'incompatibilitat amb el personatge, al qual considero un traïdor dels orígens autèntics d'Unió, un "infidel" a la memòria d'en Carrasco i Formiguera.

    ResponElimina
  5. Assumpta, m'has fet pensar amb el pare que era molt partidari d'en Carrasco i Formiguera. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era un home ferm, valent, fidel en tot, tant en les seves creences polítiques (que li van costar morir afusellat pel franquisme) com en les seves creences religioses (que li van costar amenaces de mort, persecució). Durant la guerra, en Manuel Carrasco va ser perseguit pels dos bàndols i ell no va decebre ningú. Per mi és un heroi, un autèntic heroi del que em sento orgullosíssima. Entenc perfectament que el teu pare l'admirés tant ;-)

      És per això, que veient com era ell, encara m'empipa més que Unió hagi degenerat fins a caure en mans d'algú tan "indefinit", tan tebi, tan acomodatici com en Duran.

      Sortosament, sé que dins d'Unió hi segueix havent gent magnífica... persones veritablement independentistes, de cor, que ho defensen amb sinceritat, però no sé què passa, no acabo d'entendre què fan que no es decideixen a treure's del damunt tot l'equip "Duran"... i cada vegada és més necessari. O fan el pas o CiU s'haurà de trencar per força i, justament quan més es necessita tothom!!

      En fi, que m'ha encantat parlar d'en Carrasco i Formiguera... gràcies a tu ;-)

      Elimina