dijous, 5 de juliol del 2012

Preludi d'estiu

En principi, la idea és que quan això es publiqui jo ja tingui el títol de Llicenciada sota el braç. Bé, mentida, segur que hi ha professors que van amb la calma corregint, i certs tràmits que encara no hauré complert, ja que fer-se donant d'òrgans en vida (per poder pagar un paperet que m'acrediti com a llicenciada o per pagar un màster) no m'ho puc prendre a broma. Però bé, “tècnicament”, ja seré allò que en diuen Biòloga.

A més encara no hauré tancat el blog, sinó que a sobre ja haurà sobrepassat el seu primer lustre, tota una proesa per mi tenint en compte què em passava pel cap quan el vaig obrir. Tot el merder de la crisi encara ens xiuxiuejarà a cau d'orella dia sí dia també, de manera que molts encara seguireu per aquí igual que jo: el blog ens omple, i a més, és gratis! (deixant de banda la tarifa d'Internet que, no ens enganyem, pagaríem igual).

Deixaré constància d'un parell de coses que m'agradaria que la Laia del futur (i tota la resta, per què no) pogués corroborar. Una d'elles: en aquest espai de temps m'agradaria no haver decepcionat ningú, ni haver ferit, ni haver tractat de mala manera a qui no s'ho mereixia (ai aquest pronto...). I per contra, m'agradaria ser més llesta i fugir dels que m'hagin decepcionat, ferit o tractat malament sense que m'ho mereixés. És a dir, haver après una bona lliçó de vida, que mai va malament.

Pel que fa als blocs, a hores d'ara començarà la davallada estival, amb les paradetes tancant per vacances. Seran, però, temporals, tan sols per agafar forces (eh? EH? EEEEEEEH?). Qui més qui menys haurà planejat una escapadeta. Tindrem un estiu xafogós per compensar l'any anterior, però per sort algun laboratori haurà creat un peix carnívor mutant tan lleig que espantarà a les meduses de la costa i em podré banyar tranquil·la.

3 comentaris:

  1. Només tu saps si els desitjos de la Laia del passat s'han complert i has arribat al moment present sense haver decebut ni que et decebin. El que sí que sabem és que ja ets biòloga, aquesta predicció era fàcil de fer, i fins i tot sabem més enllà en el teu futur proper. Ah, i que jo sàpiga, no et lliuraràs de les meduses... un any més.

    ResponElimina
  2. Ooooh mare meva, que gairebé ni recordava que havia publicat això!!!!

    Els propòsits per la Laia del futur s'han complert una mica, però no del tot, com era d'esperar. Hauré d'aguantar les meduses un any més, però tampoc hagués dit mai que seria jo qui planejaria una escapadeta. Per tant, només puc fer-ne un balanç positiu!

    I bé, si a algú li falta un ronyó, jo estic disposada a fer-me donant per pagar el títol de Llicenciada. Urgent. Per la setmana que ve. Baratet baratet! Algú el vol? Els meus ronyons estan saníssims!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment no necessito cap ronyó... però m'ho apunto per si un cas ;-))

      No sé pas què podria donar jo... estic bastant "atrotinada"... :-DD

      Enhorabona per la llicenciatura!! ;-))

      Elimina