divendres, 14 de juny del 2013

Final de curs

Ei, que em graduo! (Em permeteu uns instants d'egocentrisme?) Tant sí com no, avui 14 de Juny fem la cerimònia de graduació de la meva promoció (2007-2013) de Medicina. Em feia il·lusió dir-vos-ho! Ni tan sols he fet el darrer examen, però avui ens toca vestir-nos de gala i plorar una mica per espatllar l'ocasional maquillatge. Demà, el sopar de graduació i més festa i xerinol·la, que sis anys d'estudis no s'acaben cada dia. I dilluns, marxem de viatge de final de carrrera. A la tornada de l'altra banda de l'Atlàntic sí que tindré l'últim examen, i si tots els resultats són bons, llavors sí, seré "metgessa". I ho poso entre cometes perquè no crec que me'n senti gaire! 

Acabant el moment d'egocentrisme, parlem de més coses: ja ha passat l'hivern i la primavera, i amb ells pràcticament la meitat d'aquest 2013. Com ha anat? Què ha fet la prima de risc? La crisis segueix sent tant crisis com fa sis mesos? Algú ha trobat petroli a Catalunya i som rics?

I el govern què tal? A hores de llavors (quan ho escrivia) ni tal sols s'havia constituït el nou govern després del 25N! Han arribat a entendre's ERC i CIU? I ho estan fent mínimament bé? Imagina't, potser fins i tot ja s'ha dissolt el parlament i s'han convocat noves eleccions anticipades. O a l'inversa... potser ja tenim data pel referèndum! Tant de bo! Tot això, esperant que l'avantprojecte de llei Wertitzadora se n'anés a pastar fang ben ràpidament...

No sé si segueixo massa pels blogs o què, però és força segur que avui no tindré gaire temps per passar per aquí. En tot cas, us desitjo un molt bon estiu a tots, i que el que queda del 2013 us provi molt. Bon Nadal! (Ai, ai... Bones vacances!!!). 


8 comentaris:

  1. Doncs en aquests moments crec que no importa massa què fan CiU i ERC o la resta del país, si et gradues aquesta és la notícia! Com que els metges ho teniu sempre tot previst, la cerimònia segur que és avui, però ja se't pot dir doctora Yáiza o ens haurem d'esperar, no sé per exemple fins a mitjans de juliol?

    ResponElimina
  2. Felicitats, doctora! És un moment important, la graduació...

    ResponElimina
  3. Doctora Yaiza, de moment sona estrany, però em podré acabar acostumant :P

    ResponElimina
  4. Uooo!!! Moltes felicitats per la graduació i per aquest títol de metgessa!! Ara toca celebrar-ho i oblidar-se de governs, personatges españolitzadors i crisis econòmiques! Un petonàs!

    ResponElimina
  5. Enhorabona senyora metgessa!! :-DDD

    (No ens has posat foto del teu pentinat, que consti... encara ets a temps!!) ;-))

    ResponElimina
  6. Iep!! Gràcies a tots!! Doncs sí, tot ha anat més o menys com estava previst, així que ahir a la tarda vam fer l'acte de graduació i avui tinc el sopar de gala... I dilluns toquem el dos a un lloc prou tropical! =P Encara m'he d'examinar d'una assignatura quan torni de viatge, però és senzill i no serà cap traba. Em sento tan poc metge com fa un mes, i crec que tancar l'expedient i tenir el resguard del títol no canviarà gaire les coses... I res, toca seguir estudiant, estudiant, estudiant... fins el dia del MIR. Quin rotllo! =P
    Gràcies de nou! =D

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats noia, que això és un gran què i no tothom pot dir el mateix. Que tal i com està tot encara et tocarà lluitar durament, però de moment disfruta del viatge que el tens prou merescut i després ja encararàs el que vingui amb bata blanca i fonendoscopi o amb el que calgui!

    ResponElimina