dissabte, 30 de març del 2013

Rutina

S'acaba l'hivern, és curiós que de pressa. Podria tirar de tòpic i dir que les estacions se m'escolen cada cop més ràpid.
Les eleccions del 25 de novembre les va guanyar en Mas amb majoria absoluta però encara no ha convocat el referèndum per l'autodeterminació, no sé a que espera... Des de Madrid segueixen dient que és il·legal i bla, bla, bla...
Torna la primavera i la feina.

5 comentaris:

  1. Gairebé encertes en tot! Només falles en que a un president ara li rodola una llàgrima per la galta. Majoria absoluta? Mmm... em sembla que no.

    ResponElimina
  2. majoria absoluta diu Hahahahaha! Ha!

    ResponElimina
  3. Majoria absoluta? Això és el que jo hauria volgut... però no, no va ser així... En primer lloc perquè al final la gent no es va acabar de decidir, també perquè el porc d'en Pedrojota amb ElMundo van fer un delicte imputant a en Mas coses falses... i altres persones s'ho van creure... en fi...

    Hauré de fer un altre post que fa temps que no en faig... És que m'agradaria posar coses positives i, clar...

    ResponElimina
  4. Això és un bucle. La rutina segueix sent rutina, i hem pogut preveure i encertar a sis mesos vista el que passa. Quina rutina més rutinària. A veure si tenim algun dia alguna sorpresa, i ja posats a triar, que sigui positiva que ja és molt demanar tal i com van les coses.

    ResponElimina