dimecres, 1 de febrer del 2012

Males previsions

Al post de fa sis mesos no en vaig encertar ni una i la veritat és que llegir el propi fracàs (per dir-ho d'alguna manera) fa mal. Suposo que és la virtut d'aquest blog: no deixem d'abocar-hi sinó els propis desitjos o objectius.
La qüestió és que a l'Agost les coses no havien anat com jo m'imaginava, ni tenia tants clients, ni el tema dels autònoms havia avançat prou. És cert que havia trobat feina per una altra banda, però ara, aquella feina, ja no la tinc. De fet estava previst que no la tingués per tant la previsió és fàcil...

O no? També pensava que seria fàcil fa un any quan vaig escriure el post de fa sis mesos i així va anar. És per això que amb l'ànim de tornar-la a cagar pronostico que en Rajoy és president del govern i que la crisi ja s'ha acabat. D'aquesta manera si només n'encerto el cinquanta per cent sempre estaré content.

3 comentaris:

  1. Homeeee... has encertat un 50%. Però segur que estàs content amb el que has encertat? Bé, suposo que content pel teu encert... aquesta semblava fàcil. Però quin encert!

    ResponElimina
  2. Bé... com diu en XEXU... has encertat el 50%... tot i que -i no és per portar la contrària- posats a triar, hauria preferit que haguessis encertat l'altre 50%...

    Ànim, sort, força!!!!

    ResponElimina
  3. Bé, si tu estàs content amb aquest 50% no hi tinc res a dir. De totes maneres, jo estic d'acord amb en XEXU i l'ASSUMPTA, millor que haguessis encertat l'altre 50%.

    ResponElimina