dilluns, 23 de maig del 2016

Malgrat tot, hem acabat contents

Som a dia 17 d’abril. Fa una horeta més o menys que hem arribat a casa. No puc dir ni tan sols que estiguem enfadats perquè, en realitat, no sé com estem... incrèduls?

De fet, hem sortit de la cafeteria on hem vist el partit i hem anat pujant amb certa indiferència. De fet, és que no sabíem què dir.

En menys d’un mes el Barça ha dilapidat els dotze punts de diferència que duia sobre el segon (l’Atlético de Madrid) i ha caigut eliminat de la Champions (també a mans de l’Atlético).

És com si en Cruyff, amb la seva mort, s’hagués endut el bon futbol de les botes dels nostres jugadors, que es plantifiquen davant la porteria rival per enviar la pilota als núvols, al pal o directament a les mans del porter.

Doncs bé, en aquestes circumstàncies jo vull dir que avui, 23 de maig de 2016, els culers estem molt contents perquè ahir ens vàrem proclamar campions de la copa del “preparao” (Al Vicente Calderon!!) guanyant clarament al Sevilla i que fa pocs dies també es va proclamar campió de Lliga, una jornada abans de la finalització del torneig, en guanyar als pericos!! Doblet!! Que no està gens malament!

Des d’aquest escrit desitjo també molta sort al Bayern de Munich que d’aquí pocs dies jugarà la final de la Champions. Sort Pep!

6 comentaris:

  1. No se si es pot dir això de clarament quan et porten a la prorroga...

    PD: Jo no se perquè em pensava que havia de passar mínim 6 mesos des de quan s'escriu el post i quan es publica.

    ResponElimina
  2. Els teus desitjos s'han acomplerts, i estic content per això, hem fet doblet, i no és que no estigui malament, és que és una passada. Fer doblet és una temporada d'excel·lent. Ara sembla que si no ganyes la Champions no val res, però el millor equip de l'any, sens dubte, ha estat el Barça. La Champions sempre és la cirereta, i no es pot guanyar sempre. Quan arriba, benvinguda sigui. Estem massa acostumats a guanyar, i a més ens creiem el que diuen alguns mitjans malintencionats. La lliga és el títol important, el que demostra regularitat. I aquí el Barça és immillorable.

    Però a banda de tot això, estic d'acord amb en Pons, cal programar els posts amb un mínim de 6 mesos, són les normes d'aquest blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabia (o, com a mínim no recordava) això dels sis mesos. En tot cas era impossible fer AQUEST post amb sis mesos d'antelació perquè jo vaig pensar que faríem el DOBLET arran de l'eliminació de Champions i de la sotragada de perdre els 12 punts... Les circumstàncies van anar així.

      No sigueu tan legalistes, ostres, que sembleu el T.C. o el Gobierno de España... Quina gent!

      Elimina
  3. Em sembla que la baixada que faci un equip després de no sé quants partits sense perdre no és per tirar el barret al foc, sobretot quan després té la capacitat de remuntar...I al pobre Cruif, potser que el deixem descansar en pau!
    Bon vespre i visca el Barça!

    ResponElimina