dilluns, 8 de juny de 2015

Cas típic mongeta: noi li agrada noia, noi li agrada saber què va dinar fa un any

Avui fa un any i un dia vaig dinar: Mongeta verda plana amb daus de pernil i ceba i dos llibrets de llom amb formatge però sense pernil. Per postres cireres. 13 en total.
Ara us preguntareu, on està la gràcia d'aquesta entrada programada? Bona pregunta, certament. Si algú la sap, si us plau que me la faci saber.

8 comentaris:

  1. La gràcia està en que tots hem pensat si ens en podríem recordar. No, és clar. I llavors, potser comencem a pensar fins on som capaços de recordar, què hem menjat per dinar?
    Ho esteu fent? Sí? No? doncs apa, bon dia.
    No està malament el menú. Com encara no he esmorzat i m'has fet agafar gana i vaig a menjar-me unes quantes cireres.

    ResponSuprimeix
  2. No t'agrada que els blogs desapareguin o quedin inactius, si cal que els mantenguis tu, ho faràs!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Està clar que si jo no ho faig no ho farà ningú. Pons’s Blog, salvant blogs inactius des del 2006 ^^

      Suprimeix
  3. Recordo el dinar d'ahir. Però només recordo el primer plat del dinar de dissabte. També recordo el de divendres, però el de dijous ja no.

    ResponSuprimeix
  4. La gràcia deu ser en que aquell any les cireres devien sortir molt bones.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. aquest any encara no es temps de cireres o estan molt cares encara, no?

      Suprimeix
  5. Vaig dinar amanida de cogolls amb alvocat i anxoves de l'Escala.
    De segon un bistec a la planxa sense guarnició.
    Per beure cervesa sense alcohol i de postres un llagurt sense sucre.
    Ara no m'hi facis posar la mà al foc, que ja fa un any!!
    "Si no é vero é ben trovato."

    ResponSuprimeix