dijous, 19 de juny del 2014

Cas típic classificat: noi li agrada noia, noi li agrada contactar amb races extraterrestres

A dia d'avui, com a oficial amb màxim nivell de seguretat de l'Àrea 51 he sigut informat que la terra, per ser més concrets els EEUU (qui sinó?!), hem contactat realment per primera vegada amb una raça extraterrestre intel·ligent. A partir d'avui s'obre una via de diàleg amb aquesta raça que o bé ens portarà a grans millores socials gràcies a la seva avançada tecnologia o bé ens destruiran sense contemplacions. Calculo que d'aquí a sis mesos, quan es publiqui aquest post, ja sigui per la primera causa o lamentablement per la segona, la població civil ja coneixerà la situació. Si cap dels dos casos a succeït en el moment de la publicació del post, penseu que esteu llegint informació classificada i com a tal teniu l'obligació de mantenir-la en secret. Qualsevol divulgació del tema provocarà que un grup d'operacions especials us faci una visita al més pur estil Tom Clancy.
Nota: Aquest post s'autodestruirà... si algú li dona al botó d'esborrar el post.

6 comentaris:

  1. Bon intent, però de moment aquesta informació no ha transcendit. A veure si expliqueu els detalls, ara m'has deixat amb dubtes. Ara, suposo que hi ha entesa, perquè encara no ens han destruït... potser van començar pel Barça...

    ResponElimina
    Respostes
    1. quina informació? no se de que parles... [grup vermell en posició, esperant confirmació, canvi]

      Elimina
  2. La veritat és que no se si voldria cap de les dues coses, ni que ens ensenyessin a avançar massa, ni per suposat que ens destruïssin. Però conèixer "gent" nova, sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja tens preparada l'habitació dels convidats?

      Elimina
  3. Respostes
    1. si els turistes no venen ja em diràs com s'aguantarà el país

      Elimina