dilluns, 30 de desembre del 2013

Cas típic bastant: noi li agrada noia, noi li agrada fer balanç de l'any

Toca fer balanç de l'any 2014! No, no m'he equivocat, he dit balanç del 2014. Fer balanç de l'any d'enguany que ja ha passat contant contant des de l'escriptura del pot (es a dir, el 2012) seria massa senzill, digne de qualsevol bloc mediocre. Fer balanç de l'any que encara ha de passar contant des del punt d'escriptura del post, però que ja pràcticament ha passat contant des del punt de publicació del post (es a dir, el 2013) seria força original, però tampoc seria res extraordinari contant que estem en el cartes al futur. Per tan per se extraordinari haig d'anar més enllà! Haig de fer balanç de l'any vinent (es a dir, el 2014)! És més! faré balanç i serà totalment encertat!

Comencem primer fent balanç de les coses negatives:

  • .... Genial! cap ni una!

Passem a les coses positives:

  • M'ha tocat la loteria, dos cops, per si de cas no era suficient ser ric, ara soc fastigosament ric. 
  • Pons's blog ha arrasat en els premis c@ts, tots, sense excepció, fins hi tot el bloc revelació (va ser gràcies a un dels salts en el temps) 
  • He trobat l'amor de la meva vida! De fet, 7 cops, una per cada dia de la setmana. Bé, la del dimarts es una mica fluixa, estic obert al càsting... 
  • He aparegut en un capítol del Simpsons. Es més! He dirigit el capítol! Es més! He escrit el guió del capítol! Es més! El capítol s'ha emportat el premi al millor capítol de totes les series de televisió! 
  • He millorat lo impossible! He canviat la recepta de la Voll Damm per crear una cervesa amb triple malta! Quatre maltes era realment exagerat. 
  • He descobert la cura per la diabetis tipus 1! Els de tipus 2 que els donin pel sac i que es cerquin una malaltia de veritat! 
  • La biografia "El gran Pons" escrita per l'ahse (òbviament) ha estat el llibre més venut de l'any. 

No està gens malament el 2014, no? Que coi! Un any collonut el 2014!

14 comentaris:

  1. No dubto de les altres coses que dius, però en sé una que ja no serà possible: guanyar tots els c@ts. Però qui vol un c@t, si t'ha tocat dos cops la loteria??

    ResponElimina
    Respostes
    1. no saps que en el 2014 es van traspassar els drets dels c@ts a uns altres organitzadors i que els van recuperar, millorar i tornar a convocar?

      Elimina
    2. Això va ser per corregir l'error del porquet...

      Elimina
  2. A això se l'anomena ... propòsits d'esmena en lloc de cartes al futur! juaaaas!!

    Gens malament, vorem si pots aconseguir el balanç complet, tot i que els C@ts em sembla que no.

    ResponElimina
  3. haha, ja veig que aquest 2014 serà un any Pons, amb totes les lletres. Vigila amb el que demanes que de vegades es compleix... i això de set dones a la setmana, dues loteries i tants cats pot ser contraproduent.

    ResponElimina
  4. No t’has deixat res, eh? Un bon balanç, però jo de tu vigilaria el que demanes i de qui t’envoltes... no se sap mai... no se sap mai... xD

    ResponElimina
  5. i ja que ets fastigosament ric ... d'això ... i crear un punyeter blog amb dispensador de birres o alguna cosa interactiva prou interessant? a lu tont t'apujava les visites ^^

    salut i tot això del bon any i tal.

    ResponElimina
  6. Hehehe per desitjar no passa res.^-^

    ResponElimina
  7. Si et toca la loteria dos cops et deus convertir en el principal accionista d'hisenda, no?

    ResponElimina
  8. Veig que en aquest balanç futurista, no t'han passat coses negatives,( o potser ets molt optimista) me n'alegro i desitjo que quan el futur sigui present, continuïs tenint només coses positives...
    Petonets, d'any nou.

    ResponElimina