dijous, 20 de juny del 2013

Cas típic no se quant: noi li agrada noia, noi li agrada el futur

Si els meus càlculs son correctes, i sempre son correctes, en data d'avui ja hauria de ser el tirà absolut mon. Segurament ja estareu experiment els canvis establerts gràcies a la meva sobirania, per si no els recordeu us faré una mica de memòria:
  1. La religió mundial oficial es el pastafarisme.
  2. S'han acabat llegir els avorrits llibres d'escola de tota la vida com ara Tirant lo Blanc, Fuenteovejuna, la Casa de Bernada Alba, Tom Sawyer, etc. A totes les escoles es llegeix Terry Pratchett i punt.
  3. Tota cervesa que no sigui torrada o amb doble malta queda prohibida per ser massa aigualida. Es més, es un crim afegir fruites o espècies a la cervesa, si us plau, amb la cervesa no s'hi juga. Evidentment Voll Damm passa a ser la beguda mundial per excel·lència.
  4. Hi ha un canal temàtic dedicat exclusivament a emetre Simpsons i Futurama de manera interrompuda. Alguns direu que això ja existia anteriorment i es deia Neox, es cert, la novetat es que ara no hi ha anuncis.
  5. El Pons's blog es de visita obligatòria diària, evidentment excepte cap de setmana, tampoc soc un dèspota... I com a mínim tothom ha de deixar un comentari cada dos dies. Això significa uns tres mil milions de comentaris al dia, que com a bon blocaire contesto sense demora.

15 comentaris:

  1. No estic massa al cas darrerament, però diria que no he observat aquests canvis encara, suposo que és el decalatge del flux d'informació. Tard o d'hora aquestes mesures s'aniran aplicant, i està bé, perquè si mai tinc fills, ja tinc a casa alguns llibres de Pratchett que no hauré de comprar de nou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. tu mateix ho has dit, no estàs gaire al cas...

      Elimina
  2. La Desperados passa a la clandestinitat, així?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dintre del que cap, un Desperados encara té una mica de gust, podria ser tolerable. Més aviat anava contra aberracions insulses com la Heineken o la Coronita.

      Elimina
  3. A mi m'encantaria viure al futur i em faria il.lusió tenir-te com a sobirà. Els punts 1, 2, 3 i 4 no em suposarien un sobreesforç considerable així que, cap problema. Ara bé, el conflicte arriba en el punt 5: no estic segura de ser capaç de complir-lo. Bé, ja em coneixes, no?
    Espero que el càstig no sigui el desterrament.

    ResponElimina
  4. 4/5 de punts està prou bé, però soc un perfeccionista o sigui que hauria de pendre represalies si no es compleixen tots els punts, ho sento...

    ResponElimina
  5. No vaig a deixar cap comentari, només volia saber si en aquest canal sense anuncis, fan també Family Guy.

    ResponElimina
  6. Hem de comentar aquí també o què?
    El Pons ja domina aquest bloc??

    ResponElimina
  7. Jo sí ho havia notat!! sí... no una sensació exacta i concreta, però havia notat una mena de desig estrany de, enlloc de demanar "una Estrella", dir "una Voll"... i no sabia per què em passava això... Ostres, és curiós, oi?

    Imagino que, a part dels llibres de Terry Pratchett els d'Agatha Christie també estan ben vists per vostè, Majestat.

    ResponElimina
  8. correctíssim!!! només que hi ha qui encara no ho sap percebre :)

    ResponElimina
  9. Jo crec que fas bé, què és això de que hi hagi blogs, amb el teu ja n'hi ha prou. Visca la colonització!!!

    ResponElimina
  10. Això de la Voll Damm és el que em semblaria millor de tots els canvis!

    ResponElimina