diumenge, 22 de gener del 2012

Control d'estat

Escric aquestes paraules el mes de juliol. Fora fa calor, però no massa, estem tenint un estiu estrany, diuen que aquest cap de setmana tornen les pluges. No tinc cap motiu especial per triar la data de publicació, només una qüestió de requisits, em dono sis mesos a partir d'ara per veure com està la meva vida. Em prenc això com un blog personal, encara que sigui compartit, però el comparteixo amb gent molt propera, així que no m'ho tindran en compte. Després de molts mesos de tranquil·litat econòmica, aquest mes de juliol he tingut moltes despeses, algunes que esperava, d'altres no. He vist com els meus comptes corrents davallaven ostensiblement, i això no crec que agradi a ningú. A partir d'ara, temo que serà un joc d'equilibris, d'estirar d'aquí i d'arronsar d'allà. No hi estic acostumat, si ho arribo a saber potser m'hi hagués mirat més amb altres coses. Fent números he pensat que me'n sortiria, però no les tinc totes. Els propers mesos seran clau per saber com vaig d'escanyat, i si he fet bé o no hipotecant-me d'aquesta manera.

No són els únics canvis que ha patit la meva vida. Aquests sis mesos que em dono fins que aparegui aquesta entrada i em sorprengui a mi mateix, perquè segur que no la recordo, també serviran per saber com estic també en altres temes. Pensar en el futur sempre és molt incert, no el podem predir. Quan arribem a aquest futur ja sabré la respostes a les qüestions d'aquest post, que llavors serà ja cosa del passat.

8 comentaris:

  1. I què, doncs? Com ha anat? Com esperaves? Millor, pitjor? Suposo que està bé que ara et puguis parar a pensar en l'estiu, i valoris com han anat aquests sis mesos. Només tu pots saber si ha anat com volies!

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Yáiza, ara estem pendents de els seves explicacions.

      Com t'ha anat XeXu? A veure... a veure...

      Elimina
  2. La més gran despesa que vaig fer en aquella època la vau conèixer després al Bona Nit, em vaig comprar un cotxe. Això em neguitejava, no sabia l'ús que en faria, i la veritat és que de moment no ha calgut fer-ne massa, però és útil tenir-lo. Tenir un cotxe et dóna molta llibertat, i moltes opcions. De moment no n'he tret tot el partit que podria, però ja ha fet les seves escapades. De moment, la meva economia no se n'ha ressentit tant, sí que he de fer més equilibris, però no passo penes, justament com esperava que passés, però tenia por de calcular malament.

    Per la resta, molts alts i baixos, però a dia d'avui molt més segur i convençut que quan vaig escriure aquest post tan dubitatiu. Calma i bones sensacions. I així endavant.

    ResponElimina
  3. Bé, "calma i bones sensacions" és un bon final per aquest post... M'alegra molt que així sigui! :-))

    ResponElimina
  4. M'he recordat del cotxe al llegir el post i abans de llegir els comentaris. Me n'alegro que els càlculs que vas fer fossin correctes i d'aquestes "bones sensacions" de que parles.

    ResponElimina
  5. Doncs bon balanç al cap de 6 mesos!! ara, a fer servir més el cotxe!

    ResponElimina
  6. com a mínim al juliol no fa aquesta rasca que far ara >_<

    ResponElimina
  7. Aquestes pujades i baixades sempre fan que la vida s'animi més...Hi trobaràs rendiment als 4 anys^-^.(Faig la meva predicció)

    ResponElimina