dissabte, 14 de gener del 2012

Aniversari

Blogosfera,  dijous 13-01-11

Escric  ara,  intentant  fer un viatge  en el temps,  cosa que no he fet mai.  Mentalment em desplaço  cap al meu aniversari de l'any que  ve.  Serà  un aniversari  especial,  perquè  serà de  número  rodó.  Aquesta predicció és fàcil  de fer...  són faves  comptades,   si no és  que  desapareixo abans,  clar.

I  un cop  fet  el  salt,  veig  que  el blog de els  cartes  al futur estarà  funcionant  a ple rendiment.  Riurem  amb  ell,  veurem  prediccions i desitjos  que haurem anat  llançant  cap al futur  i  com en la majoria de les coses  a la blogosfera,  estrenyerà  lligams  entre els participants.   I  qui sap si descobrirem  algun blocaire  amb  grans  dots de bruixot  i de predir  el futur.

I la primera  cosa que penso o que  voldria veure  és  que els  partits  de l'esquerra  independentista  hauran anat  aproximant  posicions,  cosa  que  ens dóna una mica  d'esperança de millora,  tot i que econòmicament i socialment  no haurà  canviat  gran cosa  i la crisi  seguirà  al seu ritme  i els que la patiran seran els mateixos  de sempre.  Bàsicament  perquè  per a obtenir  resultats  diferents,  s'han  de fer coses  diferents,  deia  Einstein...  i no les  fem.  Encara  no les fem.

11 comentaris:

  1. No em calia recordatori de que és el teu aniversari, que ho tinc ben present, perquè no és l'únic que hi ha avui. Però ja passaré per casa teva a felicitar-te. Pel que fa a les teves prediccions, la de la crisi s'ha complert. La dels partits independentistes... sense comentaris.

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu, ja es veu que com a futuròloga no em guanyaria la vida... hehehehe :) I com t'he dit a casa, ja sé que te'n recordes i també sé que no és l'únic que hi ha avui per aquí. Gràcies i una abraçada.

      Elimina
  2. Una mica bruixeta si que ets...
    Em sembla que m'apuntaré a escriure una carta al futur...:)
    Fixa't, un any després, i un canvi de dècada!
    Haurem de començar a fer les coses diferents, tens raó. Jo vull pensar i creure en que serem capaços!
    Un dia feliç, i avui en un present present!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de les respostes als comentaris encara no ho domino... t'he contestat més avall del compte. :)

      Elimina
  3. Bruixeta per les coses més properes, potser una mica, per la política ja es veu que ho porto malament. Apunta't, apunta't a escriure cartes al futur. Sempre som a temps a començar a fer coses diferents. Espero que un dia o altre en serem capaços. Gràcies de nou, bonica!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats, CARME!! :-))

    Els partits -en general- saben molt de desunir i poc d'unir... Tots van a la seva... Ara bé, ni que fos per alguna mena "d'acció pendular" potser que ja començaria a tocar això de sortir de la crisi, no?

    En tot cas, que els 60 siguin positius!! Molt positius!!

    ResponElimina
  5. Bé, encertada la predicció de l'aniversari, com era d'esperar, així que PER MOLTS ANYS!! Sento dir-te que amb el tema de partits d'esquerra i/o independentistes... no vas tenir massa ull. És una llàstima..!

    ResponElimina
  6. Vinc de casa teva però hi ha coses que no sap greu repetir, així que MOLTES FELICITATS!! :-))
    En quant a la predicció política, no l'encertes del tot però l'última frase si, eh!. És ben cert que encara no es fan les coses diferents que ens han de portar a un futur diferent. :-P

    ResponElimina
  7. per molts anys Carme! i ara que ho dius vaig a mirar com està la programació que fa dies que no me la miro...

    ResponElimina
  8. És una llàstima que no t'hagis equivocat en el tema de la crisi.Ah per cert! Feliç aniversari.

    ResponElimina
  9. Encara no les fem, xò les farem. No calen bruixots per fer prediccions.
    Mentre, celebrem el teu aniversari rodó!!!!
    un petó ben gran!!!

    ResponElimina