dilluns, 30 de desembre del 2013

Cas típic bastant: noi li agrada noia, noi li agrada fer balanç de l'any

Toca fer balanç de l'any 2014! No, no m'he equivocat, he dit balanç del 2014. Fer balanç de l'any d'enguany que ja ha passat contant contant des de l'escriptura del pot (es a dir, el 2012) seria massa senzill, digne de qualsevol bloc mediocre. Fer balanç de l'any que encara ha de passar contant des del punt d'escriptura del post, però que ja pràcticament ha passat contant des del punt de publicació del post (es a dir, el 2013) seria força original, però tampoc seria res extraordinari contant que estem en el cartes al futur. Per tan per se extraordinari haig d'anar més enllà! Haig de fer balanç de l'any vinent (es a dir, el 2014)! És més! faré balanç i serà totalment encertat!

Comencem primer fent balanç de les coses negatives:

  • .... Genial! cap ni una!

Passem a les coses positives:

  • M'ha tocat la loteria, dos cops, per si de cas no era suficient ser ric, ara soc fastigosament ric. 
  • Pons's blog ha arrasat en els premis c@ts, tots, sense excepció, fins hi tot el bloc revelació (va ser gràcies a un dels salts en el temps) 
  • He trobat l'amor de la meva vida! De fet, 7 cops, una per cada dia de la setmana. Bé, la del dimarts es una mica fluixa, estic obert al càsting... 
  • He aparegut en un capítol del Simpsons. Es més! He dirigit el capítol! Es més! He escrit el guió del capítol! Es més! El capítol s'ha emportat el premi al millor capítol de totes les series de televisió! 
  • He millorat lo impossible! He canviat la recepta de la Voll Damm per crear una cervesa amb triple malta! Quatre maltes era realment exagerat. 
  • He descobert la cura per la diabetis tipus 1! Els de tipus 2 que els donin pel sac i que es cerquin una malaltia de veritat! 
  • La biografia "El gran Pons" escrita per l'ahse (òbviament) ha estat el llibre més venut de l'any. 

No està gens malament el 2014, no? Que coi! Un any collonut el 2014!

diumenge, 22 de desembre del 2013

Loteria

Segons la numerologia avui hauria hagut de tocar el 13579.
Per variar avui tampoc he guanyat la grossa.

dimecres, 18 de desembre del 2013

El meu checking

S'acaba l'any, però encara no estem a nadal. Quan m'expresso aquí sempre m'agrada dir quan vaig deixar escrites aquestes paraules, i en el meu present estem a maig, aquests dies plujosos de meitats de primavera que semblen molestar tant a la gent. Com he dit moltes vegades, no sóc de fer-me propòsits, i no em poso terminis a la llarga perquè no els solc complir. Però ara mateix ho he fet en un tema concret del que prefereixo no parlar, i m'ha vingut al cap que podia deixar escrit aquí una mena de checking per veure si me n'he sortit o no. En realitat, el meu termini és molt anterior a la data de publicació d'aquest post, però surt ara per dos motius. El primer és que no el podia programar per gaire abans, exigències de les normes del blog. L'altre, és donar-me una mica de marge. Si no compleixo els terminis pensats però acabo aconseguint els propòsits tampoc no em sabrà greu. Ara, si per aquestes dates el més calent segueix sent a l'aigüera, serà una bona estirada d'orelles que rebré, un cop més, amb la mirada a terra i deixant-me per impossible. Ja em conec. Així què, XeXu, com ho tenim això?