dijous, 20 de juny del 2013

Cas típic no se quant: noi li agrada noia, noi li agrada el futur

Si els meus càlculs son correctes, i sempre son correctes, en data d'avui ja hauria de ser el tirà absolut mon. Segurament ja estareu experiment els canvis establerts gràcies a la meva sobirania, per si no els recordeu us faré una mica de memòria:
  1. La religió mundial oficial es el pastafarisme.
  2. S'han acabat llegir els avorrits llibres d'escola de tota la vida com ara Tirant lo Blanc, Fuenteovejuna, la Casa de Bernada Alba, Tom Sawyer, etc. A totes les escoles es llegeix Terry Pratchett i punt.
  3. Tota cervesa que no sigui torrada o amb doble malta queda prohibida per ser massa aigualida. Es més, es un crim afegir fruites o espècies a la cervesa, si us plau, amb la cervesa no s'hi juga. Evidentment Voll Damm passa a ser la beguda mundial per excel·lència.
  4. Hi ha un canal temàtic dedicat exclusivament a emetre Simpsons i Futurama de manera interrompuda. Alguns direu que això ja existia anteriorment i es deia Neox, es cert, la novetat es que ara no hi ha anuncis.
  5. El Pons's blog es de visita obligatòria diària, evidentment excepte cap de setmana, tampoc soc un dèspota... I com a mínim tothom ha de deixar un comentari cada dos dies. Això significa uns tres mil milions de comentaris al dia, que com a bon blocaire contesto sense demora.

divendres, 14 de juny del 2013

Final de curs

Ei, que em graduo! (Em permeteu uns instants d'egocentrisme?) Tant sí com no, avui 14 de Juny fem la cerimònia de graduació de la meva promoció (2007-2013) de Medicina. Em feia il·lusió dir-vos-ho! Ni tan sols he fet el darrer examen, però avui ens toca vestir-nos de gala i plorar una mica per espatllar l'ocasional maquillatge. Demà, el sopar de graduació i més festa i xerinol·la, que sis anys d'estudis no s'acaben cada dia. I dilluns, marxem de viatge de final de carrrera. A la tornada de l'altra banda de l'Atlàntic sí que tindré l'últim examen, i si tots els resultats són bons, llavors sí, seré "metgessa". I ho poso entre cometes perquè no crec que me'n senti gaire! 

Acabant el moment d'egocentrisme, parlem de més coses: ja ha passat l'hivern i la primavera, i amb ells pràcticament la meitat d'aquest 2013. Com ha anat? Què ha fet la prima de risc? La crisis segueix sent tant crisis com fa sis mesos? Algú ha trobat petroli a Catalunya i som rics?

I el govern què tal? A hores de llavors (quan ho escrivia) ni tal sols s'havia constituït el nou govern després del 25N! Han arribat a entendre's ERC i CIU? I ho estan fent mínimament bé? Imagina't, potser fins i tot ja s'ha dissolt el parlament i s'han convocat noves eleccions anticipades. O a l'inversa... potser ja tenim data pel referèndum! Tant de bo! Tot això, esperant que l'avantprojecte de llei Wertitzadora se n'anés a pastar fang ben ràpidament...

No sé si segueixo massa pels blogs o què, però és força segur que avui no tindré gaire temps per passar per aquí. En tot cas, us desitjo un molt bon estiu a tots, i que el que queda del 2013 us provi molt. Bon Nadal! (Ai, ai... Bones vacances!!!).